Viziune - Sa devenim unul dintre furnizorii preferati de produse si servicii pentru constructorii de drumuri, cai ferate, constructii civile si industriale.

Misiune - Sa depunem eforturi sustinute pentru a crea valoare pentru clientii nostri, oferindu-le produse si servicii de calitate.

Valori:

Integritate – Integritatea si onestitatea stau la baza a tot ceea ce intreprindem.
Clientii – Clientul sta intotdeauna in centrul preocuparilor noastre. Ne straduim sa satisfacem nevoile clientilor nostri oferindu-le solutii complete de produse si servicii, la timp si generatoare de valoare adaugata. Succesul nostru este reprezentat de satisfactia clientilor nostri.
Angajatii nostrii – Tratam fiecare angajat cu demnitate si respect. Punem valoare pe diversitatea la locul de munca in ceea ce priveste pregatirea si cultura profesionala a angajatilor nostri.
Lucrul in echipa – Incurajam schimbul liber de opinii si informatii pentru a crea un cadru solid procesului decizional. Lucrul in echipa presupune in primul rand comunicare iar comunicare presupune si acordarea de feedback (constructiv).
Comunitate si mediu – Prin implementarea unor politici moderne de mediu dorim sa asiguram comunitatii un cadru sanatos de dezvoltare, in armonie cu natura.

 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

>> principii

 

 

 

SEMIREMORCI BASCULABILE PROMOVARE | GRAFICA | SOLUTII WEB PROFESIONALE