Societatea Star Multitrade a fost fondata in anul 2004.
Ca urmarea a constatarii ca pe piata din Romania exista un numar extrem de mic de firme care ofera intregul pachet de produse si servicii pentru industria constructiilor (civile, industriale, transporturi, drumuri etc) s-a dorit exploatarea acestei nise.

Firma s-a constituit prin asocierea unui grup de profesionisti care au activat in diverse domenii si care au dorit ca vasta experienta dobandita sa poata fi pusa la dispozitia potentialilor clienti din aceasta nisa extrem de larga. S-a reusit ca intr-un timp scurt dar si prin eforturi sustinute sa fie oferite pachete de servicii si produse personalizate, in concordanta cu cerintele fiecarui client.

Flexibilitatea mare si cunoasterea foarte buna a pietei, dar si stabilirea unui set corect de valori si principii, au permis ca in scurt timp, societatea sa se afirme in cadrul societatilor ce furnizeaza produse si servicii pentru construirea si consolidarea infrastructurii in Romania.Cresterea constanta a segmentului constructiilor din Romania a dovedit ca decizia de fondare a acestei companii a fost una corecta

 

 

 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

>> istoric

 

 

SEMIREMORCI BASCULABILE PROMOVARE | GRAFICA | SOLUTII WEB PROFESIONALE